ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
1 Φεβρουαρίου, 2024
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
6 Φεβρουαρίου, 2024

Με πρωτοβουλία του Υποδιευθυντή Ασφαλείας κ. Κων/νου Κουκουβίνου και μετά από τη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2023 στο γραφείο του στη Δ/νση Αστυνομίας Ευβοίας παρουσία και άλλων φορέων, οργανώθηκε συνάντηση δικτύωσης και συνεργασίας των φορέων της τοπικής κοινωνίας με θέμα: «Παραβατικότητα ανηλίκων», την 1η Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.
Το Κέντρο Πρόληψης Ευβοίας συμμετείχε στη συνάντηση παρουσιάζοντας το ιστορικό και το πλαίσιο λειτουργίας ενός ΚΠ, τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Ευβοίας που αφορούν κυρίως ανηλίκους και τη σχολική κοινότητα, την εκτίμηση που έχει διαμορφώσει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την παραβατικότητα των νέων της περιοχής και τις προτάσεις για συνεργασία με τους φορείς της τοπικής κοινότητας για αντιμετώπιση του φαινομένου.
Συμμετείχαν αστυνομικοί από το τμήμα Ασφαλείας μαζί με τον Ταξίαρχο και τον Υποδιοικητή Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκίδας, από το λιμενικό Χαλκίδας, καθώς και η Εισαγγελέας Ανηλίκων Χαλκίδας. Επίσης, συμμετείχαν από το επιστημονικό προσωπικό του ΜΟΘΕ Χαλκίδας και από το πρόγραμμα “ΕΞΟΔΟΣ” ΚΕΘΕΑ Λαμίας. Τέλος, ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του παιδιού” μαζί με δύο στελέχη του τμήματος Χαλκίδας.