Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Δημοτικού στο 13ο Δημοτικό Χαλκίδας.

Το προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ευβοίας εύχεται αυτές τις Άγιες μέρες να σας συνοδεύει και να σας ταξιδεύει η βάρκα «Αγάπη-Ειρήνη-Σεβασμός»… Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
19 Απριλίου, 2022
ΒΡΑΧΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
5 Μαΐου, 2022

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ευβοίας, σε συνεργασία με τον διευθυντή του 13ου δημοτικού σχολείου Χαλκίδας, κ. Ευάγγελο Γιαλό, διοργάνωσαν ενδοσχολική επιμόρφωση για εκπαιδευτικούς, στις 5 Απριλίου 2022 στις 6 μ.μ. με τίτλο «Το σχολείο που μας χωράει όλους».
Τριάντα τέσσερις δάσκαλοι συμμετείχαν στο σεμινάριο. Επίσης, ήταν παρόντες οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων 19ου, 3ου, 5ου και 23ου με άλλους εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων δημοτικών και φυσικά και ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του 13ου δημοτικού, που πολύ ευγενικά πρόσφεραν και εξόπλισαν τη νέα αίθουσα συνεδριάσεων του σχολείου κάνοντας τις ώρες του σεμιναρίου πιο ευχάριστες. Όλοι πήραν μέρος στις βιωματικές ασκήσεις και πολλοί κρατούσαν σημειώσεις για πιθανή εφαρμογή στην τάξη.
Όλοι πήραν μέρος στις βιωματικές ασκήσεις και πολλοί κρατούσαν σημειώσεις για πιθανές εφαρμογές στην τάξη.
Επιπλέον, παρά το μεγάλο φόρτο εργασίας η κ. Διονυσία Καρλατήρα, Σ.ΕΕ ΠΕ70 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Στερεάς Ελλάδας, κατάφερε να παρευρεθεί στο σεμινάριο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Την παρέμβαση ανέλαβε από το Κέντρο η Φραντζέσκα Ακριώτη.
Το Κέντρο Πρόληψης ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους.