«ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ: «ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ»
21 Δεκεμβρίου, 2021
ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
22 Δεκεμβρίου, 2021

Τα φετινά Χριστούγεννα το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Ευβοίας έλαβε τις πιο όμορφες ευχές μέσα από τις χειροποίητες κάρτες των μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας. Τα παιδιά του σχολείου δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κάρτες γεμάτες χρώματα, λάμψεις, φαντασία και αυθεντικά συναισθήματα.
Οι συγκεκριμένες κάρτες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Πες το με μια κάρτα» του τμήματος Εφαρμογών Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ και δόθηκαν στο Κέντρο Πρόληψης Ευβοίας, ώστε τα μηνύματα και οι ευχές των παιδιών να ταξιδέψουν από χέρι σε χέρι μέσα από τους συνεργάτες και τους ωφελούμενους του Κέντρου.
Ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς μαθητές και το προσωπικό του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας και ευχόμαστε με τη σειρά μας οι γιορτές αυτές να είναι γεμάτες με υγεία, χαρά, αγάπη, δημιουργικότητα και ελπίδα. Ελπίδα, σαν αυτή που λαμπυρίζει στα μάτια των μικρών παιδιών και ομορφαίνει τον κόσμο!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!

Η ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Ευβοίας