ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» ΑΠΟ ΤΟ 23Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΤΟ «ΟΜΑΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ-ΘΑΛΑΣΣΟΜΑΝΤΕΜΑΤΑ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ «ΤΑΞΙΔΙ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024 ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
30 Απριλίου, 2024
ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ
14 Μαΐου, 2024

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Ευβοίας υλοποίησε δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο στις 18 Οκτωβρίου 2023, στο 23ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, πάνω στο εκπαιδευτικό υλικό πρόληψης «Παραμύθι χωρίς σύνορα» του Κέντρου Πρόληψης Αθήνας «ΑΘΗΝΑ ΥΓΕΙΑ».
Το σεμινάριο είχε σαν στόχο την παρουσίαση του υλικού στην ομάδα των 4 νηπιαγωγών του σχολείου ώστε να αξιοποιηθεί, είτε ως ολοκληρωμένο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας, είτε σαν μέρος των εργαστηρίων δεξιοτήτων κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε έγινε παρουσίαση του υλικού, της θεματολογίας του και των τεχνικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την εφαρμογή του. Επίσης, τους δόθηκαν προτάσεις ασκήσεων και δραστηριοτήτων για κάθε ενότητα του υλικού, τις οποίες έχει επιμεληθεί στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης της Εύβοιας.
Η ομάδα των νηπιαγωγών εφάρμοσε το υλικό στην ολοκληρωμένη του μορφή και έφτιαξε ένα πολύ όμορφο και άρτιο ηλεκτρονικό βιβλίο με τις υπέροχες δημιουργίες των μαθητών/τριών.
Ευχαριστούμε θερμά τις εκπαιδευτικούς και «τους μικρούς καλλιτέχνες και τις μικρές καλλιτέχνιδες» του 23ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας που μας εμπιστευτήκαν την τόσο όμορφη δουλειά τους.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.storyjumper.com/book/read/169471291